Hva er hovedtrekkene i EPP-skum?

EPP maskinskum industrien er mye brukt i bil støtfanger, bil side støtsikker kjerne, døren, avansert sikkerhet.

Ekspandert polypropylen (EPP) er et svært allsidig perleskum med lukkede celler som gir en unik rekke egenskaper, inkludert enestående energiabsorpsjon, motstand mot flere slag, termisk isolasjon, oppdrift, vann- og kjemikaliebestandighet, eksepsjonelt høy styrke til vektforhold og 100 % resirkulerbarhet.

Er EPP-skummet vanntett?

Ja, en av hovedfordelene med EPP-skum er motstanden mot vann.Selv under forhold med høy luftfuktighet opprettholder materialet sine mekaniske egenskaper og sikrer optimal vannhindring.

Er EPP-skum lett?

EPP brukes i økende grad i møbler, leker som modellfly og andre forbrukerprodukter på grunn av dets allsidighet som konstruksjonsmateriale og dens lave vekt.

Hva er EPP-skumapplikasjonene?

EPP er mye brukt av bilprodusenter på grunn av ytelsesfordelene for energistyring, lett vekt, forbedret funksjonalitet, holdbarhet og resirkulerbarhet.

Bruksområder inkluderer sitteplasser, støtfangere, oppbevaringssystemer, dørpaneler, søyler, gulvplanker, pakkehyller, hodestøtter, verktøysett, solskjermer og utallige fylldeler.

Er EPP-skum lukkede celler?

EPP-skum er et eksempel på et lukket celleskummateriale som i dag brukes til beskyttelsesapplikasjoner, for eksempel i biler.

Den dominerende lastemodusen er vanligvis kompresjon når den brukes som en energiabsorber.

epp maskineri

 


Innleggstid: 28. oktober 2021